taal // Nederlands NL العربية AR English EN Français FR Deutsch DE پښتو PS Português PT Slovenčina SK Afsoomaali SO Español ES Türkçe TR

Nieuws van HT Jeugd // januari 2021

vaarwel 2020

In maart hebben we deze beslissing genomen voor onze jeugdspelers.

We blijven maximaal voetbal aanbieden. Omdat er geen afweging of strijd is tussen de gezondheidscrisis en sporten. Ze kunnen naast elkaar bestaan op een veilige en respectvolle manier.

We blijven dit volhouden en hopen op de steun en begrip van de spelers en ouders en bedanken de trainers voor hun inzet. 🙌

hallo 2021 – trainingen en wedstrijden

In januari en februari zijn er trainingen op de gewone dagen en uren voor alle teams tot en met U13. Bij heel nat en koud weer cancelen we. Dit komt dan in de whatsappgroep. Voor de U15 en U17 zijn er trainingen, individueel en in kleine groepjes op woensdag- en zaterdagmiddag, via HT REBOOT.

Er zijn voorlopig geen georganiseerde matchen in januari.
De voetbalfederatie heeft vanaf 6 februari matchen gepland.
Deze zullen alleen doorgaan als dat ook mag van de overheid.
Je vindt de kalenders hier:

Tot dan zullen we in het weekend af en toe onderlinge wedstrijden of een oefenwedstrijd tegen een andere club dichtbij organiseren.

lidgeld

We hebben hier nog niet bij iedereen om gevraagd omdat het niet duidelijk was of we zouden mogen spelen of niet. Het lidgeld is 190 euro.

  • wie in april al een voorschot van 20% (= 38 euro) betaalde en een UITPAS met kansentarief heeft, is al in orde;
  • wie in april al een voorschot van 20% (= 38 euro) betaalde en geen UITPAS met kansentarief heeft, betaalt de resterende 80% (= 152 euro)

Heb je vragen over het lidgeld > stuur gerust een bericht > 0494.40.11.49

Je schrijft zo over:
NAAM = HT ZWIJNAARDE
REKENINGNR = BE84 3630 1526 9759
MEDEDELING = LIDGELD + NAAM SPELER

varia

Je kan betalingen doen bij HT – drank, eten, lidgeld, … – met Payconiq of de mobiele app van je bank (Belfius, BNP Paribas Fortis, KBC, CBC, Fintro, Hello Bank, ING en KBC Brussels) door de QR-code te scannen.

Met dank aan
onze sponsors

O Gand

O Gand

GIOTAX

Algemene bouwwerken Benny De Clercq

Schilderwerken Patrick Mortier

Café 't Veer

Feestzaal ’t Molenhof