taal // Nederlands NL العربية AR English EN Français FR Deutsch DE پښتو PS Português PT Slovenčina SK Afsoomaali SO Español ES Türkçe TR

terrein

Adres
Muilaardstraat 85, 9000 Gent

op weg naar HT

Onze club bevindt zich aan het einde van een straat met beperkte parkeermogelijkheden. De club is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets.

met het openbaar vervoer
tram 2 richting Zwijnaarde // afstappen halte Zwijnaarde Gestichtstraat
tram 4 richting UZ // afstappen laatste halte UZ
bus 5 richting UZ // afstappen halte Haardstedestraat of Roelandtplein

met de auto
Onze club bevindt zich aan het einde van een straat met beperkte parkeermogelijkheden. In de Muilaardstraat zelf kan het druk worden. In de andere omliggende straten is voldoende parkeergelegenheid. Vaak is het minder tijdrovend daar te parkeren en te wandelen dan op zoek te gaan naar een plekje in de Muilaardstraat zelf.

Sinds juni 2016 geldt er betalend parkeren volgens het groene zonetarief in alle omliggende straten. Je betaalt 80 eurocent per uur van 9u tot 19u van maandag tot en met zaterdag. Zondag betaal je niet. Een dagticket kost 3 euro, daarmee kan je 24 uur lang parkeren in alle groene parkeerzones. Je kan ook per dag 2 x 30 minuten gratis parkeren. Er moet minstens 20 minuten verlopen tussen beide gratis sessies en de nummerplaat van de wagen moet worden ingegeven in de parkeerautomaat. Meer info vind je hier.

Met dank aan
onze sponsors

O Gand

O Gand

GIOTAX

Algemene bouwwerken Benny De Clercq

Schilderwerken Patrick Mortier

Café 't Veer

Feestzaal ’t Molenhof